Om 11ans Bilverkstad

Om oss

Thomas Jansson heter jag som äger och driver 11-ans. År 2007 öppnade jag upp min verksamhet, som då fick heta 11-ans Däck, men efter snabb utveckling av företaget på grund av stor efterfrågan från kunderna, och ett lika stort intresse från min sida, så kallar vi oss numera för 11-ans Bilverkstad. Att arbeta med bilar är en dröm sedan barnsben och ett intresse som bara växer med åren.

Med däck som specialitet

Eftersom detta började som ett renodlat däckföretag, där kunder kunde få hjälp med däckbyte, montering och förvaring av däck, så är vi förstås än idag specialister på just detta område. Vårt däckhotell erbjuder en perfekt plats för dig att förvara de däck du för säsongen inte använder och detta till riktigt bra priser.

Verkstaden

Eftersom 11-ans Bilverkstad är en relativt ny verkstad så är våra lokaler både rymliga och fräscha vilket bidrar till väldigt god arbetsmiljö. Våra verktyg och instrument är av modern sort vilket effektiviserar vårt arbete. Du som lämnar din bil hos oss för service, reparation eller annat, lämnar den i trygga, kompetenta händer.

Vi ser fram emot att möta dig och din bil!

En positiv, uppsluppen stämning är vad som råder hos oss på 11-ans Bilservice. Vi som arbetar här brinner för det vi gör och erbjuder högklassig service för alla som kommer hit. Mötet med människor är en av yrkets många fördelar.

Kontakta oss