Våra tjänster

Våra tjänster

Vad du än behöver för hjälp med på din bil så är du välkommen att söka den hjälpen hos oss på 11-ans Bilverkstad. Vi har gått från att bara syssla med däck till att som fullskalig bilverkstad erbjuda ett brett utbud av tjänster. Läs mer om våra tjänster här.

Felsökning & reparation

När vi får in en bil till vår bilverkstad och det inte är en specifik uppgift som lämnas åt oss så börjar vi processen med en felsökning. Med hjälp av effektiva metoder och modern teknik utreder vi snabbt vad som är fel på din bil och hur vi ska gå tillväga för att reparera det.

Däck & fälgar

Däck är som sagt vår specialitet. Hos oss kan du köpa nya däck, samt få hjälp med montering, balansering, reparation, tvätt och förvaring av däck. Även fälgar ingår förstås i vårt expertområde.

Bromsbyten

Bromssystemet på en bil är av uppenbara skäl en mycket viktig del. Strulande bromsar utgör en direkt livsfara för både den som kör och för alla medtrafikanter. Har du minsta föraning om att bromsarna behöver genomgå service eller rent av bytas ut så är du välkommen till oss för snabb och effektiv service.

Andra vanliga tjänster hos oss på 11-ans Bilverkstad är:

  • Byte och reparation av avgassystem mm.
  • Motorreparationer
Vi ser fram emot att möta dig och din bil!

En positiv, uppsluppen stämning är vad som råder hos oss på 11-ans Bilservice. Vi som arbetar här brinner för det vi gör och erbjuder högklassig service för alla som kommer hit. Mötet med människor är en av yrkets många fördelar.

Kontakta oss